fbpx

1-op- 1 Coaching met Marije

Werk, gezin en jij
Start met het creëren van de balans die werkt voor jou én je gezin!
Een leuke en drukke baan, een prachtig gezin, een huis.. Jij mag in je handjes knijpen. Toch?

 

Nou.. Eigenlijk ligt dat niet zo simpel..

 

Ja, natuurlijk ben je hartstikke gelukkig met je gezin (althans, meestal dan ;-)). En natuurlijk ben je blij dat je een baan hebt en een huis. Maar toch lijkt het misschien alsof je momenteel achter alle feiten aan loopt te rennen. Dat die to-do-lijst alleen maar langer lijkt te worden. Je voelt je onrustig, je lontje lijkt drastisch korter te worden (waar je eventuele partner en kinderen soms de dupe van zijn) en je zet jezelf continu op de laatste plek. Eerst de rest, dan jij. En echt genieten? Nou.. eerlijk gezegd valt daar waarschijnlijk nog heel veel winst te behalen.

Is dit herkenbaar?

Tijd voor jezelf? Say what?

Als de kinderen in bed liggen, de was is gedaan, de vaatwasser loopt te draaien en de kruimels van de vloer zijn gezogen.. Dan is het tijd voor jezelf. Toch? Helaas betekent dit vaak dat je in de avond als een uitgebluste lappenpop op de bank naar de tv loopt te staren. Want die energie lijkt na 20:00 in de avond volledig weg te zijn.

Onrust

Die ellenlange to-do-lijstjes, al die klusjes die nog af moeten.. Het lijkt wel chaos in je hoofd. Je moet zoveel en van alle kanten lijkt er aan je getrokken te worden. Jij bent toe aan rust. Rust in je hoofd en in je lijf.

Half-half

Er wordt van alles van je verwacht. Je aandacht verspreid je over alle rollen die moet vervullen maar je merkt dat je hierdoor niet 100% kan genieten. In de speeltuin check je nog even je mail, tijdens het koken app je nog even met die vriendin.. Alles lijkt soms door elkaar te lopen en je mist soms focus en échte aandacht. Alles gebeurt een beetje half-half.

Schuldgevoel

Doe ik het wel goed als moeder? Ben ik er wel vaak genoeg? Moet ik niet minder werken? Mis ik niet teveel? Deze vragen houden je regelmatig bezig en kunnen je best onzeker maken.

Dan is mijn coachingstraject echt iets voor jou!

Marije heeft me echt fantastisch geholpen in mijn zoektocht naar meer balans in mijn moeder- en werkleven. “Zo, ga jij maar eens zorgen dat ik weer helemaal in balans kom!”, dacht ik toen ik startte met het traject. De sessies die volgden vond ik lastig, niet concreet, ongrijpbaar. Maar.. ze had gewoon een plan! Ze zag wie ik was, omarmde mijn creatieve, chaotische geest en vond dat mooi. Ze zag ook heus wel dat er kleine dingen anders konden, maar wilde absoluut niet aan mijn basis, mijn hele ‘zijn’, gaan sleutelen. Ik kreeg inzichten die me vrij maakten en uit mijn hokje bevrijdden. En dat op mijn 40e.. Dit was precies wat ik nodig had. Marije is mijn held!
Francesca van Berk

Foodblogger, Francescakookt.nl

Deze geweldige vrouw, slimme tante en succesvolle toko-runner hielp mij te realiseren wat ik belangrijk vind. Waar draait het nou precies om? Zij gaf mij enorm waardevolle inzichten. Tijdens zes intensieve, eerlijk en duidelijke één op één sessies is er een wereld voor mij open gegaan. Elke dag naar deze nieuwe waarheden handelen is niet altijd makkelijk maar het realiseren is een stap in de juiste richting. Na mijn gesprekken met haar ben ik begonnen aan een nieuwe studie, zonder haar had ik het wellicht niet gedurfd. Ik werk een dag in de week minder, mijn mobiel staat altijd op stil, ik verplicht mijzelf niet meer tot idioot lange avonden achter de laptop en als ik bij de kinderen ben, dan ben ik écht bij de kinderen. Heel dankbaar hiervoor!
Elise Joanne

Blogger, Elisejoanne.nl

Hoe zou het voor je zijn:

 

– Om weer vol energie wakker te worden in de ochtend en echt weer zin te hebben in de dag?

– Dat die onrust in je hoofd flink is verminderd en je weer voor de volle 100% kan genieten van zowel de grote als de kleine dingen?

– Dat je lontje weer wat langer is en je zo een leukere moeder en partner kan zijn?

– Dat werk en privé niet meer door elkaar lopen maar er een duidelijke scheidingslijn is zodat je overal optimaal kunt functioneren?

– Om weer tijd voor jezelf te kunnen nemen zónder je hier schuldig over te voelen?

– Dat er weer dingen van je to-do lijst afgestreept kunnen worden en je niet meer het gevoel hebt continu achter de feiten aan te lopen?

– Dat je leven weer in balans is? En dat je kunt genieten van je werk en je gezin?

Coaching bij MomPoint

Ben jij klaar om het leven te leiden waarin alles wat meer in balans is? Zodat jij optimaal kan presteren op je werk, ultiem kan genieten van je gezin en ook nog een tijd hebt (en tijd kunt nemen) om dingen te doen die jij leuk vindt? Die jou energie geven? Mooi. Dan ben je hier op de goede plek!

Aan de hand van coaching begeleid ik jou naar de plek waar jij wilt zijn. Waar jij je gelukkig voelt. Samen gaan we kijken hoe dat eruit ziet. Wat jouw doel is. En zodra dit doel helemaal helder is gaan we stappen zetten. Van punt A naar punt B. Tijdens deze coaching ben ik er helemaal voor jou. Ik kijk met je mee, motiveer je, laat je zaken van een andere kant bekijken.. En: we rekenen af met smoesjes en belemmerende overtuigingen die je alleen maar tegenhouden om je doel te bereiken. Want eerlijk: daar heb je he-le-maal niks aan. Aan de hand van 1-op-1 gesprekken, video’s en opdrachten gaan we samen aan de slag om een balans te creeren waar jij je goed bij voelt en die werkt voor jou én je gezin.

Hoe gaat het in zijn werk?

Plan een gratis 1:1 sessie

Plan een gratis gesprek in! Dan gaan we samen in 20 minuten kijken naar jouw situatie om zo te kunnen bepalen of ik wat voor je zou kunnen betekenen. En  niet geheel onbelangrijk: of het tussen ons klikt. Kijk, we hoeven niet met elkaar te trouwen, maar het is wel belangrijk dat je een fijn gevoel hebt bij mij.

Doel verhelderen

We starten met het traject! Wat wil je nu eigenlijk? Wanneer ben je tevreden? Hoe zou een ideale dag er voor jou uitzien? Hoe zou je je dan voelen? Samen gaan we onderzoeken waar je nu eigenlijk heen wilt. Dat het anders moet is duidelijk.. Maar wat wil je dan wel?
i

1, 2, 3 action!

Aan de slag! Dingen moeten veranderen. En door alleen te kletsen verandert er nog niet heel veel. We gaan concrete acties formuleren die volledig zijn afgestemd op jouw situatie en jouw doel. Hoe komen we van A naar B? En wat moet daarvoor zoal veranderen? Wat heb je daarvoor nodig?

Ervaringen coaching

Joyce

Stylist, Bundleofjoyce

Ik had nooit maar dan ook nooit gedacht, maar ook niet durven hopen of dromen dat een traject van 6 gesprekken, me zoveel zou brengen. Ik had nooit gedacht dat na 6 gesprekken met iemand die je nooit live hebt gesproken, maar alleen via Skype dat er zoveel ‘veranderd’ kon zijn. Ik kreeg energie van de gesprekken. Motivatie om dingen te ondernemen en te doen, om stappen te zetten die ik eerst niet durfde of waar ik 5000 beren voor op de weg zag. Ik kan het iedereen aanraden.
Jodi

Blogger, Liefthuis.nl

Ik heb zoveel moois geleerd tijdens het traject waar ik nu en in de toekomst iets aan heb. Iedere keer keek ik weer uit naar de Skype-sessies en de opdrachten. Marije heeft mij inzichten en ‘gereedschap’ gegeven die ik de rest van mijn leven kan gebruiken. Ik plan weer meer me-time in, heb meer ruimte voor spontane acties, waardeer mijn tijd meer, hou meer van mezelf, en heb allerlei handvaten om het leven nóg relaxter te maken en bovenal om te genieten.
Ilse

Directiesecretaresse

Investering

Dit traject is het meest waardevolle en persoonlijke traject en de enige mogelijkheid om 1-op-1 met mij samen te werken. De plekken zijn daarom ook erg beperkt. Maandelijks heb ik plek voor slechts twee nieuwe klanten. De investering van dit één-op-één coachingstraject bedraagt €1950,- en duurt gemiddeld 3 maanden. Betalen in termijnen is mogelijk. Ben je ondernemer? Dan gaat de BTW er nog vanaf.

Naast de coachingsgesprekken wordt dit traject aangevuld met losse video’s en opdrachten aangepast aan jouw persoonlijke situatie. Dit zorgt voor nog meer verdieping en nog mooiere (blijvende!) resultaten.

*Ik werk alleen met vrouwen die echt serieuze stappen willen nemen om grip te krijgen op hun balans, energie en geluk. Dit coachingstraject is dus niet voor iedereen. Ik ga alleen in gesprek met moeders die serieuze stappen willen nemen en bereid (en in staat) zijn om te investeren en actie te ondernemen.

Ben jij zo’n moeder die haar situatie nu echt wil gaan verbeteren? Boek dan een gratis 1:1 sessie in! 

€1950,-

Ervaringen coaching

Sanne Akkerman

Blogger, Laviesanne.nl

Vraag een gratis 1:1 sessie aan!