fbpx

 

Hoe je bewuster alles van je kindje(s) meemaakt en meer geniet

 

Volgens mij willen we het allemaal: meer genieten. Bewuster genieten. Wees eens eerlijk: hoe vaak denk jij aan het eind van dag: 

  • “Doe ik het wel goed genoeg als moeder?”
  • “Heb ik vandaag niet teveel op de automatische piloot geleefd?”
  • “Geniet ik wel echt van deze tijd of laat ik de tijd een beetje door mijn vingers glippen?” 

You’re not alone.

Dit zijn vragen die menig moeder zichzelf stelt. Maar hoe zorg je ervoor dat je meer kunt genieten? Bewuster alles van je kindjes mee kunt maken? Er ‘echt’ zijn? In de video hierboven vertel ik je het geheim over genieten. Hoe het je nu wel gaat lukken. Want het kan!
 

Bekijk de complete Zomer Serie

 

Dit is deel 3 van de speciale Zomer Serie over momguilt. In de vorige twee video’s vertelde ik je over de basis van balans. Om dat gevoel van weinig energie, een kort lontje en geleefd worden aan te kunnen pakken. 

Ik nam je mee in de wereld van tijd voor jezelf nemen en leerde je van alles over momguilt. Hoe kom je hier vanaf? Waarom hebben we het überhaupt? Zodat het je nu ook echt eens lukt om jezelf niet te vergeten overdag (zodat je halverwege de dag niet veranderd in de schreeuwende versie van jezelf ;-)).

Heb je Deel 1 en 2 nog niet gezien?  Je vindt ze hier:

 

DEEL 1: Weinig energie? Kort lontje? Zo fix je het!
DEEL 2: Tijd voor jezelf zonder schuldgevoel? Dit is het geheim.

 

Veel liefs,
Marije

 

 

Marije de Haas
Balans specialist en moeder van 2 prachtige dochters

 

PS:  Hoe vaak denk jij aan het eind van de dag: “Doe ik het wel goed als moeder?” Laat het me hieronder bij de reacties weten. Ik ben benieuwd 🙂