fbpx

GRATIS 3-daagse online cursus
‘Enjoy!’

Het mag allemaal wel wat positiever, leuker, bewuster en happier. Iets minder leven op de automatische piloot en iets meer (bewuster!) genieten van het leven en je gezin. En dat is pre-cies waar deze 3-daagse online cursus over gaat. Online? Yes, via Instagram! Dus je hoeft er niet voor thuis te blijven ;-). Geen regenbogen, glitter en unicorns maar concrete tips, tricks en mindsettools die jou gaan helpen om meer en bewuster te kunnen genieten. Om positiever te zijn. Om meer balans te ervaren. En lieve mama, dat verdien jij. Let’s do this together.

Herken jij dit..

Je leeft een beetje op de automatische piloot. Het leven kabbelt gewoon wat voort . Het lijkt soms wel alsof je dag in, dag uit hetzelfde bandje afspeelt.

Je bent wel tevreden met je leven maar weet ook dat het allemaal nog wel wat leuker kan.

Je vraagt jezelf regelmatig af of je wel genoeg geniet. Of je de tijd niet door je vingers laat glippen.

Je laat je vaak opslokken door allerlei zaken die zo belangrijk lijken (social media bijvoorbeeld) en kan je daarna enorm schuldig voelen omdat je niet optimaal van de dingen geniet die er ECHT toe doen.

Je hebt het gevoel dat je soms wordt geremd door negatieve gedachten en emoties. Hierdoor vind het je soms lastig om te genieten van zowel de grote als de kleine dingen in het leven.

Je hebt zoveel ballen hoog te houden dat je soms vergeet dat je ook nog plezier kan en mag maken. Dat er zoveel mogelijk is.

En dat is okay (of toch niet..)

Weet je, het is helemaal oke om dit soms te voelen. En we kunnen het er wel over eens zijn dat iedere moeder hier wel (eens) tegenaan loopt. Maar laten we het ook eens zijn over het feit dat het allemaal niet zo hoeft te zijn. Dat deze tropenjaren druk zijn, maar dat je nog steeds kan genieten. Bewust genieten. Zodat je later niet terug kijkt en denkt: ohh.. had ik maar..

Deze tijd is zo kort en kostbaar. Zullen we samen de stap zetten om er nóg meer uit te halen?

Op Instagram heb ik MomPoint, Marije, gevonden. Ik volg haar account heel graag en tot op heden 2 gratis cursussen/sessies gevolgd. Op dit moment volg ik de “hippe” cursus ENJOY! En echt, ik stond in het begin een beetje te kijken, via IG? Hoe dan!? Maar echt Marije… geweldig! Aanrader voor alle moeders!
Kim

Ik heb de gratis drie daagse Instastories cursus gevolgd en wist niet precies wat je nou kunt verwachten van een driedaagse gratis cursus. Maar ik kreeg zoveel inzichten die het leven een stuk mooier maken! Ik raad iedereen aan om, mocht er weer zo’n cursus te komen, deze meteen te gaan volgen!
Kirsten

ENJOY! Wanneer en hoe?

11 feb - 13 feb

De cursus duurt drie dagen en je kunt hem in je eigen tijd volgen. De hele cursus vind plaats op een geheim Instagram account. Alles wordt vervolgens opgeslagen in hoogtepunten. Kijktijd per dag is ongeveer een kwartier en een instalive op dag twee van een uur.

GRATIS (echt!)

Gratis en voor niks. Een cadeautje van mij voor jou. Drie dagen lang gaan we werken aan positiviteit, dankbaarheid, genieten en bewuste aandacht. Drie dagen lang gaan we met elkaar aan de slag. Het kost je niks. Of nou ja.. Een beetje tijd.

Inhoud van de cursus

– 3x dagelijkse stories (15 min per dag)
– Opdrachten en challenges (incl. downloads)
– Live Q&A (1 uur)

Op mijn ‘normale’ Instagram deel ik al veel, klopt. Deze cursus gaat echter veel dieper. Is veel concreter en inclusief downloads.
– WINACTIES! Maar liefst 700 euro aan prijzen geef ik weg tijdens de cursus.

Dit levert de cursus je op

Concrete handvatten en inzichten om positiever te gaan denken en minder te piekeren

En nee, je wordt geen overdreven huppelend blij ei na deze cursus. We hoeven niet te overdrijven ;-).

Ik ga je helpen om op een andere manier naar jezelf te kijken.

Trotser, dankbaarder. Je mag er zijn, en je doet het goed. En ja, je mag ook wel eens een misstap maken als moeder. Geen probleem.

Ik leer je hoe je bewuster kunt genieten van de grote en kleine dingen

Zodat je minder op de automatische piloot leeft maar weer geniet van de dingen die er ECHT toe doen.

Kennis over valkuilen en andere zaken die geluk in de weg staan

Hoe ga je hier mee om? Hoe kun je die uit de weg gaan? Hoe zorg je dat je niet wordt terug gezogen in het gat der negativiteit?
Ik volg MomPoint al een tijdje op Instagram. Toen Marije een gratis cursus aanbood, deed ik daar aan mee.  Het is een hele fijne cursus waar ik geleerd heb hoe ik zelf (meer) gelukkig kan zijn en hoe ik daar zelf invloed op kan hebben. Al met al Marije is echt een topper, fijne vrouw en maakt super cursussen zonder zweverig te zijn. Echt tot de point en daar hou ik van 
Elisabeth

Haar verfrissende manier van informatie overbrengen maar ook de dosering van de informatie en de manier waarop de werkboeken zijn opgesteld. Ik zou dit zeker aanraden aan andere mama’s die zoeken naar (meer) balans!
Natalie

Dit is voor jou als..

‘Is dit iets voor mij?’ hoor ik je al denken. Laat me even met je meedenken: je bent de ideale cursist als je een (werkende) moeder bent met kinderen in de leeftijd 0 tot 6 jaar. 75% van mijn klanten valt binnen deze categorie.

Ben jij nog geen moeder? Of zijn jouw kinderen al ouder? Ook dan kun je mee doen (tuurlijk, het onderwerp is in principe geschikt voor iedereen). Maar weet wel dat ik het vaak zal hebben over de rol als moeder en dat hier veel van de cursus op ingericht is.


Hoe werkt zo’n cursus?

Heel simpel! Ik heb al meerdere cursussen gevolgd via Instagram en I LOVE IT. Geen boeken, geen vaste tijden of lange saaie trainingen. Alles wat je nodig hebt is een Instagram account. That’s it!

De feed van het geheime Instagramaccount van de cursus bestaat uit stories en foto’s vol tips, mindsettools en inzichten over het onderwerp. Elke dag tussen 9:00 en 10:00 worden de nieuwste stories en foto’s geupload.

Je ziet alle informatie gewoon in je Instagram timeline tussen de updates van de mensen die je graag volgt. Je kan ze kijken op momenten dat jij daar tijd voor hebt. Tijdens het plassen, wanneer je kids een dutje doen, tijdens het koken.. Het past dus perfect in je dagelijkse drukke leven. Alle stories worden opgeslagen in hoogtepunten waardoor je ze ook later nog terug kunt kijken.

Twee weken tijd om te kijken

De cursus zelf duurt 3 dagen. Na deze 3 dagen heb je nog twee weken toegang tot het account zodat je alles zo vaak kunt terugkijken als je maar wilt.

Live Q&A sessie

Bij deze cursus zit een live Q&A. Dit wil zeggen dat ik op dag 2 een uur live ga op Instagram om jullie vragen te beantwoorden. Het is het beste om hier live bij te zijn. Lukt dit niet? De live sessie kun je 24 uur lang terug kijken.
R

Later instromen

Shit, je wilt meedoen maar het is al begonnen! Geen paniek. Je kan namelijk ook nog instromen op het moment dat de cursus al is begonnen! Alles wordt opgeslagen in hoogtepunten waardoor je alles nog kunt terugkijken. Lukt het toch niet? Ik geef de cursus vast nog een keertje ;-).

Zo doe je mee:

1. Schrijf je in door je naam en emailadres in te vullen

2. Zodra je dit hebt gedaan krijg je een mailtje die je even moet bevestigen (ivm de privacywet). Gedaan? Dan ontvang je een mail met daarin de naam van het Instagramaccount waar deze cursus plaats zal vinden.

3. Dien een volgverzoek in en je wordt zo snel mogelijk geaccepteerd.