fbpx

Misschien vraag jij het je ook wel eens af bij het zien van die moeders die alles voor elkaar lijken te hebben:

Wat is toch hun geheim..?

 Hoe doen al die andere moeders dat toch? Het lijkt vaak alsof het bij iedereen van een leien dakje gaat. Alsof zij het allemaal perfect voor elkaar hebben terwijl jij het gevoel hebt veelal achter de feiten aan te lopen. Wat is toch het geheim van die jaloersmakende balans tussen werk, gezin en tijd voor jezelf?

In mijn GRATIS e-book deel ik 3 tips die jou helpen om dit ook te bereiken! Ja, je lees het goed: he-le-maal gratis.

Dit e-book is een enorme eye opener! Het geeft energie om aan de slag te gaan met jezelf. Zonder dat het te ‘zwaar’ wordt.

Yvette

Pedagogisch medewerkster BSO

Een heel helder en duidelijk boek. Eerlijke en haalbare tips! Lekker hedendaags geschreven waardoor het makkelijk weg leest!

Willemijn

Leerkracht basisonderwijs

Tell me more!

 

  • Drie simpele en praktische tips die jou gelijk helpen om een betere en fijnere balans te creëren tussen werk, gezin en tijd voor jezelf.

 

  • Direct actie! Door de handige opdrachten (gelijk in te vullen vanaf je mobiel of pc)  kun jij de tips gelijk doorvoeren in jouw leven.

 

  • Gemakkelijk toepasbare tips voor meer tijd voor JOU en de dingen die JIJ belangrijk vindt.

 

  • Ontvang gelijk de Balance Booster: onze nieuwsbrief met exclusieve tips en tricks om de balans tussen werk, gezin en tijd voor jezelf te verbeteren!

Ik had nooit gedacht dat dit E-Book van MomPoint mij zou helpen. Drie op het oog simpele tips waar ik zelf nooit bewust aan dacht. En hoewel het in het begin echt wel even moeite kost, werkt het wel echt. Ik merk verschil op het gebied van er echt zijn voor mijn kinderen. Ik maak nu keuzes die ik een jaar geleden niet maakte.Waarom dan niet? Daar kan ik je geen antwoord op geven. Wat ik wel weet is dat dit E-Book mij heeft geholpen om keuzes te maken. Ik heb namelijk altijd een keuze, hoewel ik vaak riep dat ik geen keuze had in een andere situatie. Dus zeker lezen, want het gaat je sowieso nieuwe inzichten geven.

Angela

Communicatie adviseur en blogger, mamametpassie.nl

Over mij

Ik ben Marije de Haas, toegepast psycholoog, balans specialist en coach. Ik help drukbezette werkende moeders die het lastig vinden om alle ballen hoog te houden de balans tussen werk en gezin te verbeteren.

Want zodra jij de balans hebt gevonden die past bij jou en je gezin dan heb je weer rust in je hoofd, kun je weer een leukere moeder zijn en tijd voor jezelf nemen zonder je hierover schuldig te voelen.

Ik weet hoe lastig dit kan zijn. Maar ik weet inmiddels ook dat dit heel goed mogelijk is en hoe je dit kunt creëren. En daar help ik je graag bij!