fbpx

Werk, gezin én tijd voor jezelf? 't Kan!

Gratis online training: In 6 stappen naar die jaloersmakende balans

.

— Wanneer: —
–  Dinsdag 16 april 20:00
– Vrijdag 26 april 20:00

Ja, ik ben erbij!
Je bent het zó waard om naast moeder ook nog jezelf te zijn. Om gehoor te geven aan wat jij voelt en wilt. Je zorgt geweldig voor je kinderen. Echt. Maar zorg je ook nog goed voor jezelf?

Herkenbaar?

Hoe doen al die andere moeders dat toch?!

Werk, gezin, een druk sociaal leven, een opgeruimd huis en dan ook nog tijd om te relaxen. En er ondertussen nog goed verzorgd bijlopen. Waarom lijkt dat andere moeders wel te lukken en jou niet (echt)? Wat is hun geheim?

Als de kinderen het goed hebben, het huis aan kant is, en de boodschappen zijn gedaan.. Dan ben ik aan de beurt.

Oftewel: jijzelf schiet er meer dan vaak bij in. Eerst zij, en dan jij. Of misschien herken je deze zin: als de kinderen wat ouder zijn dan.. (ga ik beginnen met die opleiding, op zoek naar een andere baan, wat vaker afspreken met vrienden, slapen.. je kent het vast wel).

Je wilt meer energie, meer genieten van de grote eén kleine dingen en minder geleefd worden.

En niet iedere ochtend moe en futloos wakker worden. Zonder enthousiasme. En ook niet iedere avond al zappend en scrollend als een energieloos vogeltje op de bank liggen (en je daar dan achteraf schuldig over voelen).

Wie geeft deze training?

Ik ben Marije de Haas, toegepast psycholoog, coach en balansspecialist. Ik help drukbezette werkende moeders die het lastig vinden om alle ballen hoog te houden de balans tussen werk en gezin te verbeteren.

Want zodra jij de balans hebt gevonden die past bij jou en je gezin dan heb je weer rust in je hoofd, kun je weer een leukere moeder zijn en tijd voor jezelf nemen zonder je hierover schuldig te voelen.

Ik weet hoe lastig dit kan zijn. Maar ik weet inmiddels ook dat dit heel goed mogelijk is en hoe je dit kunt creëren. En daar help ik je graag bij!

Wauw. Meestal stellen gratis trainingen en webinars niet zo veel voor. Want ja: gratis. Ik ging er daarom ook sceptisch in. Maar jeetje, dat is bij deze online training wel even anders! Zoveel informatie, zoveel tips, zoveel handvatten.. Ik heb het gelijk toegepast in mijn leven: en het werkt. Zo waardevol! Dankjewel Marije!

Jolanda

Makelaar

Tijdens deze online training..

Leer je hoe 'balans' nou eigenlijk in elkaar zit

Wat heeft er invloed op? Waarom lijkt het anderen zo gemakkelijk af te gaan?

Ontdek je welke 6 stappen ervoor gaan zorgen dat jij een prettige balans kan creëren die werkt voor jou en je gezin

Leer jongleren als een pro!

Ontdek je dat het tijd is om jezelf weer eens prioriteit te geven.

En waarom dit zo ontzettend belangrijk is voor jou, je gezin én je eventuele werkgever.

Krijg je de kans om antwoord te krijgen op jouw vragen.

Aan het eind van de training is hier voldoende tijd voor!

Hoe simpel het ook lijkt, het moederschap geeft zoveel uitdagingen en is soms zo overweldigend. Jouw online training is echt een eye-opener voor me geweest! Zo’n ‘doodgewone’ mama, net zoals ikzelf, die zoveel kennis en inzichten overdraagt en vol enthousiasme en passie deelt hoe wij het onszelf als mama zoveel makkelijker kunnen maken. Wij mama’s kunnen nog een hoop van jou leren!

Esther

Blogger, Sialifestyle

Ik twijfelde al langer om te stoppen met mijn parttime baan die geen uitdaging meer bood. Ik wilde zo graag mijn eigen bedrijf verder opzetten. Meerdere mensen raadden mij aan om er gewoon voor te gaan. Maar ik durfde het risico niet te nemen. Tot ik de gratis training van Marije volgde! Ze benoemde dingen zo letterlijk en gaf zoveel eyeopeners. De volgende dag heb ik mijn baas gebeld en mijn baan opgezegd. Marije haar energie is zo aanstekelijk. Ik hoop dat ik met net zoveel energie en enthousiasme mijn werk kan gaan doen!

Melanie

Voedingsdeskundige, Eet en beweegcoach

Data gratis online training

Dinsdag 16 april

20:00

Vrijdag 26 april

20:00

Reserveer nu gratis een plekje voor de training!

Thuis te volgen

Of in de trein, de tuin, op je werk.. Het is een online training en het enige wat je nodig hebt is internet. En pen en papier. En een lekkere kop thee. Of een goed glas wijn. Dat is aan jou ;-).

He-le-maal gratis

Dit is een gratis online training. Het kost je niks. Echt niet! Of nou ja, hooguit wat tijd. Maar hey, dat is het echt waard.

LIVE training

De training is LIVE! Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent zodat je niks mist! De training duurt ongeveer 1,5 uur. Aan het eind van de training is er ook ruimte voor vragen.

F.A.Q.

Waarom een online training?

Omdat ik weet dat het leven van werkende moeders druk kan zijn. Hoe fijn is het om dan niet je huis uit te hoeven? Geen oppas regelen, lekker op de bank met een dekentje of achter je bureau. Dingen makkelijk maken. Daar hou ik van. Plus: door de training online te geven kunnen vrouwen door heel Nederland deelnemen. En hoeven jullie niet allemaal naar Heerenveen te rijden.

Ik ben geen moeder, kan ik wel meedoen?

Absoluut! Kijk, in eerste plaats richt ik mij op moeders. Maar het onderwerp balans is voor iedere vrouw interessant (en belangrijk!). Dus ja, ook niet-moeders kunnen meedoen.

Zit ik hierna ergens aan vast?

Nee absoluut niet. Je meldt je aan zodat je deel kunt nemen aan de online training. Maar er zit verder geen addertje onder het gras.