fbpx

MOM-ME

Want het kan veel beter dan dit..

Komt deze gedachte ook wel eens in jou naar boven wanneer je nog even snel een mailtje typt voor je werk, ondertussen het eten kookt voor het diner en je kinderen ruzie maken om de afstandsbediening? Of wanneer je in de avond energieloos op de bank ligt met in je linkerhand de afstandbediening en in je rechterhand je telefoon? Ben jij toe aan een betere balans tussen werk, gezin en tijd voor jezelf? Aan meer energie? Welkom lieve mama. Je bent hier op de goede plek.

Herken jij dit?

  • Je zou zo graag meer willen genieten van je gezin. Niet meer dat gevoel hebben dat de tijd door je vingers glipt.
  • In de ochtend energiek en enthousiast wakker worden? Eh.. Nee. Maar dat zou je wel graag willen!
  • In de avond lig je vaak languit op de bank te Netflixen terwijl je met een schuin oog door je Instagram timeline heen scrolt. Op het moment dat jij je (vaak te laat) weer naar je bed sleept kun je hier flink van balen. Weer niks ‘nuttigs’ of leuks gedaan vanavond.
  • Je voelt je vaak onzeker. Doe ik het wel goed? Moet ik niet minder gaan werken? Besteed ik wel genoeg aandacht aan mijn kind(eren)?
  • Je worstelt met het vinden van een fijne balans tussen werk en gezin en hebt het gevoel op dit moment op alle vlakken tekort te schieten.
  • Tijd voor jezelf? Wat is dat? Je worstelt al met de combinatie van werk en gezin, en tijd voor jezelf is wel je laatste prioriteit. Ook al heb je hier eigenlijk enorm veel behoefte aan.
  • Dat welbekende lontje is vaak een stuk korter dan dat je eigenlijk zou willen. Regelmatig hoor je jezelf tegen je kinderen schreeuwen of is je partner de sjaak. En daar kun je je achteraf enorm schuldig over voelen.

I’m here to help!

Ik ben Marije de Haas, toegepast psycholoog en online momcoach. Ik help drukbezette werkende moeders die het lastig vinden om alle ballen hoog te houden de balans tussen werk en gezin te verbeteren. Want zodra jij de balans hebt gevonden die past bij jou en je gezin dan heb je weer rust in je hoofd, kun je weer een leukere moeder zijn en tijd voor jezelf nemen zonder je hierover schuldig te voelen. Ik weet hoe lastig dit kan zijn. Maar ik weet inmiddels ook dat dit heel goed mogelijk is en hoe je dit kunt creëren. En daar help ik je graag bij! 

Hoe zou het voor je zijn als..

Je weer bewust kon genieten van de grote en de kleine dingen om je heen?

Gefocust en bewust kunnen genieten van je kinderen, je werk, je partner, je sociale leven.. Zonder dat je hoofd vol zit 28473 andere dingen.

Je energiek en enthousiast je dag start?

Dat je weer zin hebt in de dag!

Je weer tijd hebt voor jezelf? Zonder dat je je daar schuldig over voelt?

Dingen doen puur voor jezelf. Dingen waar JIJ gelukkig van wordt. In bad liggen tot je huid begint te rimpelen, eindelijk weer een boek lezen. You name it!

Je niet meer dat gevoel hebt continu achter de feiten aan te lopen.

Rust in je hoofd, rust in je lijf en het gevoel dat het allemaal goed genoeg is.

Je weer naar jezelf durft te luisteren, zonder continu rekening te houden met de (eventuele) mening van anderen?

Je niet meer laten beinvloeden door wat anderen vinden, zeggen of denken.

Natuurlijk was ik nieuwsgierig.. Die balans, is die voor mij weggelegd als drukbezette mama van 3? Ik stapte het programma in en schreef ijverig mee in mijn notitieboekje. Als ik iets doe dan ga ik all-in.

Ik heb het journallen elke ochtend opgepakt door en reminder van Marije, en op moeilijke momenten denk ik ‘wat zou Marije nu doen?’. Ik vind het bijna maf om te zeggen maar na een paar weken viel er soort deken van rust over me heen. Niet meer zo dat opgejaagde gevoel. Zal dit dan zijn wat men ‘balans’ noemt? Ik blijf er hard voor werken hoor, maar ik denk dat ik de sleutels tot balans heb gevonden dankzij dit programma en die sleutels zoek ik direct weer op wanneer ik weer in oude gewoontes glip. Dankjewel Marije!

Kelly Caresse

Blogger, KellyCaresse.nl

Het kan ECHT!

En je bent op de goede plek! 

MOM-ME is hét programma voor moeders die toe zijn aan meer balans tussen werk, gezin en tijd voor zichzelf. En nee, als je hier aan mee doet wil dat echt niet zeggen dat je per definitie ongelukkig bent. Of dat je faalt als moeder. In tegendeel: je bewijst hiermee dat je kiest voor geluk. Voor rust. Je neemt niet meer genoegen met een ‘mwuah’ leven, maar kiest ervoor om alles eruit te halen wat erin zit. En dat maakt jou juist een awesome mom! 

Marije weet met het programma heel goed jezelf een spiegel voor te houden. Het gaat veel verder dan enkel een balans leren creëren; je leert jezelf nóg beter kennen. Een investering niet alleen voor jezelf maar ook voor je gezin. Dit zou iedere moeder moeten volgen.
Chana

Moeder van 2 kindjes

Ik heb oprecht heel veel aan dit programma. Mama zijn is het allermooiste wat er maar is. Maar naast moeder ben je nog zoveel meer! Dit laat Marije in dit programma goed naar voren komen in de verschillende mooie thema’s. Dit is een zeer waardevol programma en ik kan het iedere moeder aanraden!
Ilse

Directiesecretaresse

Dit is MOM-ME

12-weken programma

MOM-ME duurt (gemiddeld) 12 weken. Je kan zelf bepalen hoelang je er mee bezig bent (handig!). Je hebt een jaar toegang. Gedurende dit programma gaan we prachtige stappen zetten naar die o-zo gewilde balans.

Waar je maar wilt

Heerenveen te ver weg? Nee, dat is nu geen excuus meer ;-). Het programma is te volgen waar je maar wilt. Want alles is online! Onderweg, thuis, in bed.. Alles kan.
}

Wanneer jij wilt

Omdat ik weet dat het leven van een werkende moeder nogal hectisch kan zijn, kun je dit programma volgen op de tijden die jou uitkomen. Gemiddeld duurt het 12 weken om het programma te doorlopen. Maar je hebt 12 maanden toegang!

12 modules

12 modules. Iedere module heeft een ander onderwerp en alles heeft te maken met het verbeteren van balans. 

Community

Een geweldige community met awesome moms die allemaal gemotiveerd zijn om een betere balans te vinden tussen werk, gezin en tijd voor zichzelf. Je bent niet alleen! En samen zetten we enorme stappen!

Facebook

Enige wat je nodig hebt is internetverbinding, Facebook (optioneel) en een notitieboekje. That’s it! Oh ja, en een pen. Ook wel handig.

Marije weet met het programma heel goed jezelf een spiegel voor te houden. Het gaat veel verder dan enkel een balans leren creëren; je leert jezelf nóg beter kennen. Een investering niet alleen voor jezelf maar ook voor je gezin. Dit zou iedere moeder moeten volgen.
Chana

Moeder van 2 kindjes

Ik heb oprecht heel veel aan dit programma. Mama zijn is het allermooiste wat er maar is. Maar naast moeder ben je nog zoveel meer! Dit laat Marije in dit programma goed naar voren komen in de verschillende mooie thema’s. Dit is een zeer waardevol programma en ik kan het iedere moeder aanraden!
Ilse

Directiesecretaresse

Ik ben via Instagram bij Marije terecht gekomen & heb de eerste gratis livetraining over balans in 6 stappen gevolgd. Toen ze bekend maakte dat ze het 12 weken programma ging starten, wist ik meteen dat ik mee moest doen. Nu, na het programma, heb ik ervaren wat een fijne trainingen het waren en hoeveel ik eraan gehad heb en in de toekomst nog ga hebben. Ik heb een hele andere mindset en weet nu beter hoe ik met situaties om kan gaan en beter in balans kan zijn. Van wie kan je het beter leren dan van een ervaringsdeskundige? En dat mag Marije zichzelf zeker noemen. Plus een hele grote dosis kennis. Dat maakt de ultieme combinatie waardoor ze het zo goed doet. En dan ook nog eens zo “vertrouwd” als een vriendin, omdat ze lekker zichzelf is en het bij elke training weer was alsof we bij elkaar op de thee waren, ook met de andere vrouwen die in hetzelfde schuitje zitten. Ik zou het zo weer opnieuw doen en heb geen seconde spijt. Ik vertel nu trots aan mensen om me heen waar ik mee bezig ben & ik zou het iedereen die beter in balans wil zijn aanraden.
Debbie

Eindelijk een fijne balans tussen werk, gezin en tijd voor jezelf die werkt voor jou én je gezin

Meer rust in je hoofd en energie in je lijf. Eindelijk weer ruimte om bewust te genieten!

Eindelijk weer tijd voor jezelf kunnen en mogen nemen. Zonder je hierover schuldig te voelen.

Je trekt je veel minder aan van wat anderen (wellicht zouden kunnen) denken, luistert minder naar dat vervelende stemmetje in je hoofd (hey, die kennen we allemaal, right?), en durft te doen waar JIJ gelukkig van wordt.

Jezelf zelfverzekerder voelen zodat je eindelijk je grenzen kan stellen en bewaken waardoor jij je energie en tijd kunt besteden aan de zaken en mensen die JIJ belangrijk vindt.

Weten wat jij belangrijk vindt, wat je persoonlijke waarden zijn en hoe je hierop je keuzes en beslissingen kunt baseren die WEL goed voelen en die je energie geven!

Weer meer kunnen zijn dan moeder!

Pak jij deze kans?

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Grote kans dat ‘ie hieronder staat. Niet? Stuur me dan gerust een mailtje!

Staat jouw vraag hier tussen? Nee? Mail me dan gerust! Info@mompoint.nl
Hoeveel tijd neemt het MOM-ME in beslag?

Veruit de meest gestelde vraag! En heel flauw, maar dat ik helemaal aan jou. Je kan er 15 uur per week aan besteden, maar alles proppen in 1,5 uur kan ook. Het is maar net hoe veel energie en tijd jij erin WILT steken.

Iedere module bevat video’s en opdrachten (gemiddeld 10 – 30 minuten per stuk). En verder zijn er nog opdrachten en challenges waar je aan mee kunt doen om nóg meer uit het programma te halen.

Ben je bang dat je er geen tijd voor hebt? Luister, ik heb een bedrijf, twee jonge kindjes, een huishouden, vrienden, een partner.. En ik heb de tijd om al het materiaal te ontwikkelen.. Als dat mij lukt, dan lukt dit jou ook!

Tijdens deze training gaan we ook in op je energie, tijd, en efficiëntie. Dus als jij het gevoel hebt dat je het te druk hebt voor het programma.. Dan is dit programma JUIST geschikt voor je. En eerlijk: als je nou eens wat minder tijd door zou brengen op social media en Netflix en die tijd zou gaan besteden aan dit programma.. Wat levert je dan in the end meer op? Juist. 😉

Kan ik in delen betalen?
Yep! Stuur even een mailtje naar info@mompoint en we regelen het voor je.
Eigenlijk gaat het best prima zoals het nu gaat
Dus ‘best prima’ is goed genoeg voor je? Jij neemt genoegen met ‘mwuah’ terwijl je ook voor ‘yeah!’ kan gaan? Kijk, het is jouw leven. Echt waar. Maar je hebt er maar eentje! En persoonlijk vind ik ‘best prima’ geen ideale situatie. Ik wil alles eruit halen wat erin zit. En ik hoop dat jij dat ook wilt! Niet? Nee, dan is dit programma niks voor je.
Als ik me aanmeld, zit ik dan ergens aan vast?
Oftewel: zit er een addertje onder het gras? Nope! Ja, je zit 6 weken aan mij vast. Maar als het programma is afgelopen dan is ‘ie ook echt afgelopen. Er wordt niets stilzwijgend verlengd.
Wanneer zijn de trainingen?
Die zijn op verschillende dagen en tijden. Maar je kan alles volgen in je eigen tijd. Dus je kunt het zelf indelen wanneer het jou uitkomt!
Ik ga op vakantie tijdens het programma/ ik ga verhuizen tijdens het programma

Zoals ik eerder al noemde: no problemo. Ik weet hoe druk het leven van een werkende mama kan zijn. Daarom kun je dit programma volgen waar en wanneer dit je uitkomt. Ook vanaf een strandbedje dus. Of tussen de verhuisdozen. En als je een weekje een break neemt dan kun je dit gemakkelijk later inhalen. Je hebt een jaar lang toegang tot het programma.

Het komt me nu niet zo goed uit, komt dit programma later nog eens?

Je kunt instappen wanneer je maar wilt. Maarom zou je uitstellen? Als het nu goed voelt, waarom dan verplaatsen naar een ander moment? Een ‘beter’ moment?

En als dat moment komt (stel..) ga je het dan echt doen? Of stel je het dan weer uit?