fbpx

Yes! Je bent er weer! Welkom bij de tweede video uit deze driedelige zomer videoserie. 

Waarschijnlijk krijg je vaak te horen: “Tijd voor jezelf nemen is belangrijk”. Maar het ook daadwerkelijk DOEN ligt iets minder makkelijk. Want op het moment dat jij besluit om iets leuks voor jezelf te doen, komt daar het stukje momguilt om de hoek kijken. In deze video deel ik het geheim waardoor het je vanaf nu wel gaat lukken.

Heb je de vorige video gemist? Bekijk deze dan nu eerst, ik wacht hier op je 🙂

Bekijk hier deel 1: Weinig energie? Kort lontje? Zo fix je het!

Neem tijd voor jezelf

Oke. Dit gaat vast niet mega mindblowing zijn: maar tijd voor jezelf is ENORM belangrijk voor je gevoel van balans. En toch doen we het amper. Toch zijn we vooral bezig met anderen. Met het huishouden. Ons werk. En je weet vast al lang dat tijd voor jezelf belangrijk is en toch doen we het veel te weinig.

En met tijd voor jezelf bedoel ik dus niet een avondje telefoon staren ;-).

Maar hoe laad jij je batterij op? Hoe zorg jij dat je energiemetertje aan het eind van de dag niet volledig geplunderd is waardoor je je kids zo snel mogelijk hun bed in wil gooien omdat je nu écht even niks meer wil doen?

Juist.

Maar waarom lukt het dan steeds niet?

Momguilt. Schuldgevoel. Je moeder deed het altijd anders. Wat zullen anderen wel niet denken. Daarvoor ben ik toch niet moeder geworden?

Zit hier iets tussen wat je herkent? 

Bekijk de video

In de video hierboven gaan we dieper in op het schuldgevoel dat je als moeder kunt hebben. En hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Zodat jij weer tijd voor jezelf kunt nemen en dit ook daadwerkelijk gaat doen! En nog een advies dat je waarschijnlijk niet zou verwachten :-).

Veel liefs,
Marije

Marije de Haas
Balans specialist en moeder van 2 prachtige dochters

PS:  Heb jij je de afgelopen week ergens schuldig over gevoeld richting je kinderen? Wat was het? Laat het me hieronder bij de reacties weten. Ik ben benieuwd 🙂

PS 2: Over een paar dagen ontvang je de derde video uit deze serie. Sta je nog niet op mijn mailinglijst? Meld je dan hier even aan.