fbpx

Misschien herken je dit wel: je wil die enorm leuke moeder zijn en je hebt misschien wel een soort van ideaal beeld in je hoofd over je gezin en jouw rol als moeder. Zo’n ideaal plaatje wat je vaak voorbij zit komen op social media: lachende kids, blije mama en een opgeruimd huis. Alles op orde en alles mega gezellig.

Voldoen aan dat beeld in je hoofd

Dikke kans dat het jou op één of andere manier maar niet lukt om te voldoen aan het beeld dat jij in je hoofd hebt. De kinderen zijn ‘vervelend’ en werken niet mee, je plannen lijken allemaal te mislukken (waarom blijft niet iedereen gewoon gezellig aan tafel zitten na al dat gezwoeg in de keuken?) en aan het eind van de dag voel je je vaak zo moe dat je blij bent dat je kinderen naar bed kunt brengen.

Niet helemaal hoe je het voor je zag..

Maar wat kun je doen in zo’n situatie? Hoe zorg je voor meer balans en energie? Hoe zorg je ervoor dat je relaxed de dagen doorkomt en aan het eind van de dag ook nog energie hebt om gezellig een boekje voor te lezen? Wat is balans überhaupt en hoe kunnen we hier invloed op hebben? En kan dit eigenlijk wel of moeten we ons gewoon even door deze tropenjaren heenworstelen?

Bekijk de video

Bekijk voor het antwoord op deze vragen (en meer!) de video hierboven.

Het is de eerste video in een serie van 3 waarin ik jou ga helpen om relaxter de vakantie door te komen. Zodat jíj ook een keer uitgerust de vakantie kan afsluiten zonder je onzeker te voelen over of je wel echt genoeg hebt genoten van de kindjes en de vakantie. Want dat gun ik je zo!

Veel liefs,
Marije

Marije de Haas
Balans specialist en moeder van 2 prachtige dochters

PS:  Wat ga jij nu anders doen? Wat doe jij vandaag om je draagkracht te vergroten? Noem één ding en laat het me hieronder weten bij de reacties. Op deze manier kunnen we elkaar als moeders inspireren!  Alvast bedankt!

PS 2: Over een paar dagen ontvang je de tweede video uit deze serie. Sta je nog niet op mijn mailinglijst? Meld je dan hier even aan.